ΟΜΙΛΟΣ MATERIA

Η εταιρία Materia δημιουργήθηκε με στόχο την κάλυψη της κατασκευαστικής αγοράς της Βορείου Ελλάδας, τον Μάρτιο του 2006.

Η μεγάλη εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι προμηθευτές της αλλά και οι πελάτες της, ανέδειξαν την Materia σε μία από τις δυναμικότερες εταιρίες του κλάδου.

Βασικά της πλεονεκτήματα αποτέλεσαν η βαθιά γνώση των αναγκών της κατασκευαστικής αγοράς, η τεχνογνωσία, η διαρκής αναζήτηση νέων καινοτόμων προϊόντων που να ικανοποιούν τις σημερινές απαιτήσεις της κατασκευής, το άψογο service, οι ανταγωνιστικές τιμές και πάνω από όλα το ανθρώπινο πρόσωπο.

Η Materia διαθέτει δύο καταστήματα με αντίστοιχους αποθηκευτικούς χώρους, στην Δυτική και στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με στόχο την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

H Materia αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη του επαγγελματία, του μηχανικού και του ιδιώτη καθώς συμμετέχει στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της Ελλάδος, εξασφαλίζοντας αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με τη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της.

Βασικός στόχος και όραμα της εταιρίας συνεχίζει να αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες της, η ταχύτητα, η συνέπεια, η ποιότητα και η αξιοπιστία.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ